Sunday, January 6, 2013

'Azam Tahun Baru


Nak jugak tulis juga something kat sini yang dah lama bersawang ni (okay, sure kene sound kalau cikgu Aziah baca ni, men cakap campur2 plak...)

Tahun-tahun lepas ada juga tulis azam tahun baru but lagi specific lah kan...
Tahun ni nak juga tulis, tapi biarlah yang specific tu biarlah hanya hati yang tahu...

Azam tahun 2013:
① Sempurnakan yang wajib
② Tunaikan yang harus 
dan 
③ Usahakan yang sunat.

Insyaallah akan buat yang ni tahun ini. Dah nak masuk 25 tahun dah kat dunia ni, banyak sangat lalai... Hopefully this would be a better year for me as a human, person and a student (hopefully I can be an educator as well)

Wasalam

以上、
Ieja-ちゃんでした。

No comments:

Post a Comment