Thursday, June 23, 2011

Koyak Lagi Poket Bulan ni


Uwa~~~
Akhirnya~~~
*lompat lompat*
KIS-MY-FT2's debut date dah announced and finalized~~!!!
*Gembira tak terkata*
And then baru nak lupa, kalau ade debut, release of CD, DVD dan sewaktu dengannya tu maksudnya, kekoyakan poket la...
Ah~~~
Dah la ade 3 version and maybe (sebab first time masuk other Asian countries) ada international edition...
Habis la bulan ni...

Demo,
URESHII~~~
ieja-chan desu~~~

P/s: Ni fangirl blog and flailing sikit, kalau nak baca the proper info Clicky here.

Saturday, June 18, 2011

Bias Tak Hengat...

Hello my lovelies...
eh silap blog...

Dua hari lepas terasa rajin sikit, so like I promised, I did the profile page for my few bias...
Walalupun bias besar tu tak buat lagi...
But then, profile page yg simple je...
Just some basic info and filmography...
tu pun satu page nak dekat 3 jam buat...
tambah lagi yg dah resign tu and group veteran...

Anyways, I'll update more when I'm done with the juniors (most f the biases)
and dah buat group profile nnt...

tu je~~~
Ja~~~
Ieja-chan deshita