Wednesday, May 4, 2011

Jaringan Masa

Masa tak pernah cukup kan...
Atau Ieja yang tak pandai jaga masa...
Tah la... Few weeks back, I had a problem with something and it made me really down...
Demo ne, bila dapat balik semangat tu, macam sentiasa tak cukup masa nak buat everything. 
Banyak sanat perkara yang tertunggak and banyak sangat yang ieja nak buat. 
Nak kata ade class, ieja ade a few classes a week je, and tu pun classes yang memang attend untuk minat, and bukan wajib. 
Nak kata banyak kerja, kerja ape? Masih full time NEET lagi...
Okay maybe bukan full time NEET, sebab ambil kerja yang tak dapat gaji,
so maybe part-time NEET, part-time Freeter... 
But still banyak perkara yang perlu (2 perkara yang perlu yang lain tak perlu tapi diperlukan) disiapkan, tak siap... 
Sigh~~~
Tah ape la nak jadi ni ek~~~
Review kalau dah start tulis tu, memang la panjang lebar, tapi separuh jalan, taka tau ape nak tulis, asyik ulang benda yang sama... 
Fictions pun sama...
Poem dah lame tak buat, nak buat pun dah sangat rusty...
My day usually consist of, well, watching things to review over and over and over again (or in some cases reading), sitting in front of my Mameshiba (my laptop have a name, deal with it) and think of things to write, self study or sometimes homework for Japanese class, self study does include drama, movies and con MC, finding even more things to download and well some translation or sometimes beta-ing (proof reading)...
Hora,
I still can't figure out why is there not enough time in a day to update my blogs...
Uwah~~~
nak cari masa nak pikir apa nak update pun ambil masa gak kan...
sigh~
Demo, 
Actually this post nak ajak sesiapa yang baca blog ni pergi Puisi Riong kat Laman Budaya Shah Alam on the 6th of May dan AKAR on the 13th of May...
Dengan harapan, after the events kerap lah sikit ieja update kat sini...

hehehe...

hai...
ijou
ieja deshita...

No comments:

Post a Comment