Thursday, April 14, 2011

Rangkaian Performasi di kaca TV

Okay,
pernyataan diatas adalah tipu~~~
Eto~~~
nak bercerita sebenarnya...
DVD Shounentachi dah dpt tiga hari lepas (review di sini)
And the shows was AWESOME~~~
fufufu...
Yep...
Shows...
Belah Kansai ngan belah Kanto...
Bile tengok bebyk kali, rindu plak nak tenggok teater kat stor...
Rasa macam lame sangat tak tengok teater kat stor tu.
Uwa~~~
Rindu nye~~~
Demo na, teater ni memang sangat best...
It's a musical and me like musical~~~
And this is comparable to Phantom of the Opera...
Masuk hari ni dah tak taw berapa kali dok ulang DVD 2~~~
DVD 1 tengok the show je, the post show showtime tak suke sangat~~~
Demo DVD 2 asyik di ulang... fufufu...
めちゃ好きやねん。
fufufu~~~

hmm~~~
ape lagi nak tulis ek~
Ah~
minggu ni nak pegi Trengganu, maybe akan ade photo update of some sort or what not kalau tak pun if, otakk kembali berjalan insyaallah, akan mula menulis puisi balik kot~~~

hai
ijou,
ieja-chan deshita