Sunday, September 12, 2010

Obsesi Imaginasi

Okay, title tu tak masuk akalbut ske rhyming dia..
heh heh heh...

Lately ni ieja gile sangant ngan JPop...
Latebloomer sket...
Rasenye JPop boom naik mase ieja Foundation dlu and now KPop yg booming (but am not that into KPop) mostly because maybe tak faham sangat the language and Korean is a little more harsher than Japanese (in my opinion).

Anyways...
Sekarang ni ieja tengah gile sangat dengan this one band name dia Kanjani8 (Eito for short)...
Memula sgt tak boleh tahan ngan lagu dorg but bile dengar byk byk kali jd addicted... huhuhu... even boleh buat ieja jd happy bile ieja tgh down...
Lepas dgr lagu ieja try tgk movie dorg, okay i have to admit they are not as good as their senpais and some of their kouhais, but their variety shows and talk shows are awesome... they never fail to crack me up...

=)

pape pun... saje je nak update blog yang dah bersawang ni...
walaupun tak de org bace... hehehehe

dah nak tido...
oyasumi...
jaa...