Thursday, October 21, 2010

Update lagi

Lame tak tulis kat sini...
Lame tak menulis sebenanye...
Busy memang semua org pun busy, tapi ieja tak taw kenape cam kurang berminat nak tulis kat sini dah...

huhuhu
byk menulis untuk diri je sekarang ni.

anyways, this post actually nak beritahu sikit yang ade a few of my public blogs akan di reboot... meaning content dia akan di delete sepenuhnya, di sebabkan atas alasan yang tertentu... and this blog juga ada entry yang akan didelete...

tu je...

Sunday, September 12, 2010

Obsesi Imaginasi

Okay, title tu tak masuk akalbut ske rhyming dia..
heh heh heh...

Lately ni ieja gile sangant ngan JPop...
Latebloomer sket...
Rasenye JPop boom naik mase ieja Foundation dlu and now KPop yg booming (but am not that into KPop) mostly because maybe tak faham sangat the language and Korean is a little more harsher than Japanese (in my opinion).

Anyways...
Sekarang ni ieja tengah gile sangat dengan this one band name dia Kanjani8 (Eito for short)...
Memula sgt tak boleh tahan ngan lagu dorg but bile dengar byk byk kali jd addicted... huhuhu... even boleh buat ieja jd happy bile ieja tgh down...
Lepas dgr lagu ieja try tgk movie dorg, okay i have to admit they are not as good as their senpais and some of their kouhais, but their variety shows and talk shows are awesome... they never fail to crack me up...

=)

pape pun... saje je nak update blog yang dah bersawang ni...
walaupun tak de org bace... hehehehe

dah nak tido...
oyasumi...
jaa...

Thursday, August 12, 2010

Kemahuan Semalam

Minna-san...
Gomen nasai...

Sorry sangat sebab dah lama menyepi...

Banyak sangat nak tulis sebenarnya, tapi macam susah dah nak tulis kat sini... Banyak sanagt yang nak beritahu tapi tak pasti macam mana nak beritahu tanpa menyakitkan orang lain dan diri sendiri...

Dakara, ieja simpan jelah... Demo, this has nothing to do with Cal...
Hontouni minna, gomen ne...

Eto, hari ni ieja just nak share a song yang dok main in loop in my head...
Tajuk : Desire
Music : Yasuda Shota
Lyrics : Shibutani Subaru
Penyanyi: Shibutani Subaru & Yasuda Shota of Kanjani8



Na minna...
Ja, mata...

Sunday, April 11, 2010

Alhamdulillah

Skang, hati dah tenang, jiwa dah kurang kekacauan. Alhamdulillah and thank you kat sume yang doakan dan sentiasa bagi semangat kat Ieja... Terima kasih sgt sgt...

XOXO,
Ieja