Wednesday, September 30, 2009

Fiksi Baru

Kadang - kadang,
bila music dah tak boleh bagi kita tenang,
menulis adalah sajenis therapy.
Tapi menulis ni even though it's time consuming,
dia bagi sejenis satisfaction yang dengan membuat benda lain tak boleh bagi.

Silent Touch is actually my first full collaboration dengan Cathy Lecuyer. Tak tau lagi macam mana kitorang nak proceed ngan cerita ni but the base of the story dah ada, just bunga - bunga dia je yang tade lagi... and the most important thing is the character's names. tu pun tak lengkap lagi... even main character punya nama pun tak sure lagi...

help us out pleasee...
and thank you...

xoxo,
-ieja-

No comments:

Post a Comment